Testimoniale

Testimoniale

Cursantii nostri vorbesc despre participarea la CURSURILE DIN CADRUL PROIECTELOR, in general, despre participarea la ACADEMIA MEDICALA, la VIZITELE DE STUDIU IN ITALIA, si despre noi, ca echipa:

Manea Cristina Ioana – Acest curs de Manager Proiect mi-a oferit posibilitatea de a învăța procedurile de accesare a fondurilor europene. Consider că ne-a ajutat foarte mult partea practică, întrucât am invățat cum se întocmește un proiect, ce condiții trebuie îndeplinite și cum se depune spre aprobare. Am avut o colaborare foarte bună cu echipa, cursul a fost organizat și finalizat cu succes.

Cucu Mihaela – Am obținut informații noi, pe care, sper să am ocazia să le utilizez în implementarea proiectelor pe fonduri nerambursabile. Echipa – flexibilă, deține cunoștințe temeinice în domeniu.

Stafie Lucia Ionela – Participarea la cursurile de Manager Proiect m-a ajutat foarte mult pe plan profesional.

Smău Viorica – O colaborare frumoasă, cu multe beneficii.

Palade Elena Luminița – Beneficii: dezvoltare profesională, acumulare de noi informații

Spiridon Stela – Participarea la acest curs m-a ajutat să-mi structurez informațiile obținute de-a lungul timpului și să învăț multe lucruri noi. Echipa a dat dovadă de mult profesionalism, colaborarea a fost foarte bună.

Orlanschi Alina – Colaborarea cu echipa de proiect a fost foarte bună. Ni s-au pus la dispoziție o multitudine de cunoștințe și de materiale.

Larie Tița – Cursul m-a ajutat prin posibilitatea de consolidare a cunoștințelor în domeniul managementului proiectelor și sistematizare a informațiilor. Lector profesionist, capabil să transfere cunoștințele către cursanți.

Trofin Mariana – Colaborarea cu echipa din cadrul proiectului a fost foarte bună și fructuoasă. Am avut de învățat lucruri noi și am aprofundat anumite cunoștințe pe care nu le stăpâneam bine.

Chirica Ștefania – Acest curs m-a ajutat să înțeleg modul în care funcționează sistemul de accesare a fondurilor europene și procedura de întocmire a unui proiect în acest scop. Echipa este foarte bine pregătită și dornică să ajute participanții la curs să înțeleagă cât mai bine mecanismele prezentate.

Mînăstireanu Anca Daniela – O colaborare foarte bună cu o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți și foarte buni comunicatori. Informațiile primite au fost transmise pe înțelesul nostru și foarte bine structurate.

Radu Elena Daniela – Acest curs mi-a oferit prilejul de a colabora cu colegi din categorii și domenii diferite de activitate și pentru mine este un plus d.p.d.v. al socializării și dezvoltării profesionale.

Anca Liliana Șujdea – Colaborarea cu echipa dumneavoastră a fost una agreabilă, echipa are o pregătire deosebită în domeniu și capacitate de adaptare a informațiilor la fiecare personalitate in parte a cursanților. Felicitări!

Irimia Melania Elena – In câteva cuvinte: sunteți o echipă de profesioniști.

Dumitriu Raluca Georgiana – Colaborare foarte bună, cursul a fost pe înțelesul meu, la fel predarea și explicațiile.

Erdic Elena Luminița – O echipă bine închegată care își face exemplar activitatea.

Tofan Ana Luciana – Participarea la cursurile din cadrul acestui proiect m-a ajutat să-mi lărgesc orizonturile spre noi activități, pe plan profesional. Colaborarea cu echipa a fost foarte bună, motiv pentru care voi mai participa și pe viitor la cursurile organizate la dvs.

Toma Valentina – Colaborare foarte bună, o echipă de profesioniști.

Sandu Irina – Participarea la curs m-a ajutat în desfășurarea activității ca formator. Colaborarea cu echipa: comunicare eficientă, informare și activitate continuă.

Holban Cristina – Acest curs mi-a oferit o gamă largă de informații pe care le voi putea folosi în dezvoltarea personală, în viitor, de asemenea, mi-a permis deschiderea orizonturilor cunoașterii către alte domenii de activitate. Am fost foarte încântată de modul de organizare și de modul în care s-au prezentat modulele, fapt ce mi-a permis acumularea de noi informații din timpul orelor de curs.

Racu Daniela – Am acumulat cunoștințele necesare desfășurării activității de Formator, mi-am dezvoltat abilitățile. Totul a fost organizat foarte bine, echipa a fost bine pregatită, am participat cu plăcere la cursuri.

Enășescu Gabriela – Cursurile pe care le-am urmat m-au ajutat mult în dezvoltarea orizontului privind calitatea de formator, atât pe plan profesional (în carieră), cât și pe plan personal (în dezvoltarea abilităților). Colaborarea cu echipa profesionistă pe care am cunoscut-o a fost cât se poate de plăcută. Calitatea informațiilor oferite, modul de predare, capacitatea de adaptare la toate tipurile de personalitate regăsite în rândul cursanților, situează formatorul la un înalt nivel de pregătire. Felicitări!

Creangă Ramona – Am aflat lucruri noi, am învățat să mă organizez mult mai bine, să-mi structurez mai bine sarcinile de serviciu pentru a le duce la îndeplinire corespunzător.

Adrian Haras, Asistent Medical Radiologie: „Cursurile au fost foarte interesante, am invatat foarte multe lucruri noi, asteptam cu interes si alte asemenea cursuri. O colaborare foarte buna cu voi, ca echipa”

Mariana Lichiaropol, Asistent Medical Pediatru: „Personal, a fost o incantare sa comunicam si sa interactionam cu persoane necunoscute pana acum. Participarea la cursuri a adus noutati din domenii diverse. Colaborarea a fost placuta, armonioasa, utila”

Mioara Lupu ” In colaborarea cu voi ca echipa vad profesionalism, eficacitate, armonie”

Petrica Poalelungi, Asistent Generalist Pediatru: „Mi-am imbogatit bagajul de cunostinte si am constientizat inca o data buna pregatire a cadrelor medicale din Romania si totodata modul deosebit de predare a lectorilor romani. Sunt profund impresionata (fiind la prima participare) de profesionalismul de care s-a dat dovada. Intr-un cuvant, merveilleux.”

Toma Cornelia, Asistent Medical: „Aceste cursuri au fost foarte educative si ma vor ajuta sa pun in practica la locul de munca ceea ce am invatat atat din experienta profesionala din Italia cat si din Romania. Suntem o echipa unita, deschisa, din care ne face placere sa facem parte. Multumim tuturor organizatorilor pentru aceste cursuri, sa mai organizati si altele, sunteti minunati cu totii!”

Anbrosie Lenuta, Asistent Medical: “Aceste cursuri m-au ajutat sa-mi imbogatesc cunostintele pe care le pot impartasi si colegilor”

Dedu Steluta, Asistenta Medicala: “Informatiile mi-au fost transmise intr-o maniera logica, pe intelesul tuturor si pe care le putem aplica cu incredere”

Robescu Daniela, Asistenta Sefa: “Avand si functie de conducere, cred ca in special prezentarile de la cursurile de comunicare ma vor ajuta in continuare atat in relatia mea cu sefii cat si cu colegii, dar si in mediul familial. Colaborare foarte buna, o echipa profesionista care a stiut sa ne faca sa-i ascultam..”

Zaharia Cristina, Asistent Medical Principal: “Cursurile ne vor ajuta pe viitor in comunicarea cu sefii, colegele, pacientii si nu in ultimul rand cu familia”

Duca Maria, Asistent Medical Generalist – Psihiatrie: “Cursurile proiectului mi-au improspatat cunostintele, au contribuit la imbunatatirea acestora, fapt ce se materializeaza deja in exercitarea profesiei noastre, sper, pentru toti colegii nostril. O colaborare foarte buna, cursurile s-au desfasurat cu eficienta, efectele fiind cele dorite de ambele parti fapt sesizat si din atitudinea dumneavoastra”

Potirniche Masa Maria, Asistent Medical Consilier: ”Pe plan personal dar si in cariera voi folosi tehnicile de comunicare expuse in cadrul proiectului. Echipa e formata din lectori profesionisti, cu capacitari deosebite de comunicare, deschisa catre dialog”

Ochian Mariana: “Organizare si prezentare ireprosabila”

Marin Corina Iuliana: “Apreciez modul de abordare a informatiilor”

Topoliceanu Simona: “Materiale de informare de calitate care ma vor ajuta in activitatea profesionala”

Rusu Aurora: “Am apreciat in mod deosebit relatia moderator-participant”

Raducu Mariana: “Organizare foarte buna a evenimentului”

Teodorof Geta: ” Buna organizare, informatii utile prezentate de lectorii italieni si romani”

Oncea Steluta: “Organizare, punctualitate, seriozitate, prezentari de calitate.”

Zafiu Gema: “Am apreciat informatiile primite, organizarea, cazarea”

Secara Oana Mihaela: “Eveniment desfasurat cu profesionalism, organizare impecabila. Seminarii si cursuri interesante si instructive, interactive si cu concluzii clare”

Bujoreanu Rodica: ” Prestatia moderatorilor a fost foarte buna, au prezentat informatii din domenii de interes”

Epure Luiza: „Am apreciat noutatile stiintifice, diversitatea culturala”

Olaret Vasilica: „Informatiile obtinute mi-au captat atentia, le-am inteles, iar o parte din ele imi folosesc in practica zilnica”

Baceanu Victoria: „Apreciez calitatea deosebita a moderatorilor si cursurile interactive”

Candrea Constanta: „Imi place modalitatea de prezentare a cursurilor (bine structurate); Buna prestatie a lectorilor, cu un plus pentru cei italieni”

Mistreanu Gabriela: ” Apreciez comunicarea si modul interactiv in care s-a desfasurat evenimentul”

Nicolau Crina: „Mi-a placut participarea activa a expertilor italieni si modul de prezentare a informatiilor, optim structurate”

Ibanescu Dumitrascu Lenuta: „Am apreciat schimbul de experienta cu colegi care activeaza in sectoare diferite, contacte noi, cultura diferita”

Iamandi Mita Mioara: „Informatii multiple – Arii diverse – Flexibilitate – Organizare”

Nistor Mariana: „Abilitati de comunicare, informatii relevante”

Nastasa Simona: „Mi-a placut modul de prezentare a temelor alese si discutiile libere care au avut loc pe baza subiectelor propuse, deschiderea lectorilor”

Andrei Tatiana: „Am apreciat in mod deosebit prestatia lectorului italian de la cursul de Comunicare la patul bolnavului, Doamna Cristina Morini – foarte buna”

Cioineag Felicia: „Prezentarea unor cursuri interesante, informatii utile pentru activitatea noastra medicala; locatia foarte buna; socializare si comunicare”

Floristeanu Alina: „Am apreciat prezentarea workshop-ului de Medicina de urgenta

Rusu Ondin: „Prezentari concise, la obiect, de interes general, comportament exemplar din partea lectorilor”

Serban Madalina: „Organizare exceptionala, lectori bine organizati si cu tehnica de predare foarte buna”

Radulescu Elena: „EXCELENT!”

Tiglea Ioana Gabriela: „M-au impresionat pregatirea profesionala a moderatorilor, prezentarile lor si organizarea evenimentului”

Sava Cornel: „Apreciez atat diversitatea cat si noutatea informatiei, modul de prezentare a lectorilor italieni si romani”

Rusu Cristina: „Mi-au placut continutul seminariilor, prestatia moderatorilor si organizarea”

Duta Mariana Alina: ” Toate cursurile au fost interesante, mai ales cursul de comunicare”

Constantinescu Nicolita: ” De apreciat profesionalismul expertilor italieni”

Novac Daniela: ” Apreciez calitatea informatiilor, modul de prezentare, organizarea, cattering-ul”

Langu Adelaida: „Mi-a placut continutul materialelor prezentate”

Doina Ciobaca: „E de apreciat cursul de tip interactiv”