Editia a XIV-a a Concursului National Maitre D’Hotel 2016 – Trofeul Marian Bugan

Postat in Anunturi si Comunicate, Anunturi si Comunicate, Noutati

Logo ANMH si TMB

8 noiembrie 2016

Comunicat de presa

Asociația Națională Maitre d’Hotel (A.N.M.H.) are bucuria să anunțe organizarea concursului național Maitre D’Hotel 2016, dotat cu Trofeul „Marian Bugan” sâmbătă 12 noiembrie 2016. Concursul se va desfasura la Hotel Roman din orasul Roman, urmand ca finala sa aiba loc la celebrul restaurant Hanul Ancuței din judetul Neamț.

30 de concurenți își vor măsura priceperea și forțele în cadrul probelor teoretice și practice pentru a câștiga aprecierea juriului format din specialiști din cadrul Asociației si din profesionisti experimentați. Potrivit presedintelui A.N.M.H., Dl. Nicolae Pupaza, si a consiliului director, presedintele juriului va fi sommelierul Florin Voica, presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania.
Probele teoretice vor avea loc la Hotelul Roman din localitatea cu acelasi nume si vor consta intr-o serie de întrebări din literatura de specialitate. Probele practice vor consta in decantarea unui vin, dezosarea unui peste și decuparea unui grapefruit, toate in fața clienților și menținând în acelasi timp un serviciu conform cu exigențele standardelor profesionale în domeniu.

Cel mai bun Maitre d’Hotel din România va fi ales la Hanu Ancuței!

Sponsori:

FUNDATIA DEZVOLTARE IN EUROPA

HOTEL ROMAN

HANUL ANCUTEI 

EXPRESION C&M  S.R.L.

468 ad